Om mig

Jag heter Jaana och är född och uppväxt i Stockholmsförorten saltsjö-Boo. Genom min bakgrund vet jag vad det betyder att bli sedd, få bättre självkänsla, att ha något att kämpa för och att på så vis välja rätt väg i livet. Min väg blev dansen! Min resa med dansen har varit fantastik och jag har fått uppleva många fina minnen och framför allt våga tro på mig själv.    

När jag var 19 år flyttade jag till New York och utbildade mig till professionell dansare på Alvin Ailey American Dance Center. Min vistelse där blev nästan 4 år.

Mina resor har varit många i livet och för 8 år sedan hittade jag min plats i Trosa, där jag och min man lever med våra Afrikanska dvärggetter och våra hundar "Nalle" som är Border Collie och "Nosa" som är Engelsk Cocker Spaniel.

Idag arbetar jag som verksamhetsansvarig för en dansstudio och är koreograf dansare i grunden. Jag är uppväxt med en collie och en massa fiskar som min pappa älskade. Jag älskade vår hund innerligt och det var nog han som satte sina spår i mig för min kärlek till natur och hundar.   

Att få arbeta och vara aktiv med mina hundar i naturen är för mig den bästa känslan.

På sidan om dansen har jag alltid haft ett genuint intresse att lära mig allt som har med hund att göra och har gått en mängd av korta- & långa utbildningar/kurser. Jag gjorde min andra dröm och diplomerade mig till hundinstruktör via Hunsteg 2018 och är nu även klickerinstruktör. Mina närmaste framtidsplaner är att bl.a. vidareutbilda till problemhundskonsult och utbilda båda mina hundar inom Id sök.  

Vi är aktiva i Nyköpings sökgrupp, vi tränar freestyle, spår, lydnad. Jag och mina hundar är också certifierad ekipage för Missing People.