Vissa av mina kurser jag håller är på Lagnö Gård i Trosa eller Norrbyvallens Hundarena i Västerljung! 

Lite om Lagnö Gård i Trosa:

På vandrarhemmet Lagnö Studio vid havet utanför Trosa får du en rofylld paus i vardagen. Här bortanför bruset finns det gott om plats för människors möte och umgänge både inne och ute, både för vila och fest. 

Du har också nära till Stockholm och till Sörmlands vackra natur och kust.Här hänger Guldbaggen på väggen och många svenska filmpärlor har klippts och ljudlagts här. I vår bio kan du bland andra filmer se vår kortfilm Senaste Nytt, belönad med Guldbjörn på Berlins filmfestival.

Bo i något av våra sex gästrum, inredda efter filmer vi jobbat med; Ronja Rövardotter, Picassos äventyr, Mitt Liv som hund m.fl. Eller prova vårt Trädhus, en natursvit för två i vår största lönn med utsikt över trädgården och med havsviken i bakgrunden.Lagnö Studio är ett familjärt ställe där du blir personligt omhändertagen i en originell miljö. Runt huset hittar du både får, hästar och hönor, trädgård, utegrill och lekplats.Vi strävar efter att reducera vår miljö- och klimatpåverkan, något du kan märka på vår ekologiska frukostbuffé, kranar som spar vatten och jordvärmepumpen som slingrar sig ute på åkern. För det här arbetet är vandrarhemmet märkt med The Green Key.


Hitta hit!

Vägbeskrivning: Från E4, ta av mot Trosa. I Trosa åk till höger mot Västerljung. Åk över ån. Åk förbi avtagsvägen mot Trosa kyrka, Trosa kommun och V:a hamnplan. Följ skyltarna mot Lagnö, rakt fram. Fortsätt ur Trosa.Sväng vänster vid skylten Lagnö Studio. Efter infarten till Trosa golfklubb är det första till höger, skyltat Lagnö Studio.

GPS-koordinater:

N 58º 52″ 11′

E 17º 32″ 39′


img_9476jpg


Om Norrbyvallens Hundarena!

Hundarenan ligger i ett fantastiskt grönområde med massor av skog. En fin inhängnad hundarena med belysning. Norrbyvallen erbjuder olika hundaktiviteter så håll utkik efter vad som kommer under 2019.


Hitta hit! 

NHo_1_1jpg

Välkommen till Norrbyvallens Hundarena!